Bemary Hupfer Therma Dry – idealne podgrzewanie potraw

< Blog
Bemar - Hupfer Therma Dry

Odkryj nowy sposób na serwowanie dań na ciepło! Bemary Therma Dry marki Hupfer wyróżniają liczne funkcjonalności, doskonała ergonomia i łatwość obsługi, wysoka wydajność oraz atrakcyjny design.

Wykonane ze stali nierdzewnej urządzenia posiadają izolowane komory grzewcze zawierające na spodzie płyty ze szkła hartowanego, pod którymi zamontowano lampy na podczerwień. Dostępu do komór bronią funkcjonalne, łatwo uchylane klapy.

JAK DZIAŁAJĄ BEMARY HUPFER?

Podczas pracy ThermoDry wykorzystują energię cieplną fal podczerwonych i błyskawicznie się nagrzewają, znacznie szybciej niż klasyczne bemary. Pozwala to na oszczędność czasu oraz energii – aż do do 63%*! Regulator umożliwia bardzo precyzyjne ustawienie mocy grzewczej i utrzymywanie jej stałego poziomu. Nie ma potrzeby doprowadzania wody ani spustu do kanalizacji. Nad potrawami nie unosi się para wodna.

Z bemarami Therma Dry przygotowywanie dań, ich ekspozycja oraz uzupełnianie przed oczami klientów staje się bardzo prostą i czynnością. Uchylna klapa bardzo ułatwia szybką i bezpieczną wymianę pojemników GN.

Bez unoszącej się w powietrzu pary, nic nie ogranicza widoczności dla personelu oraz gości. U osób noszących okulary szkła pozostają suche. Umieszczone w pojemnikach potrawy prezentują się bardzo apetycznie i zachęcają do ich spróbowania. Doskonale oświetla je opcjonalna nadstawka grzewcza, możliwa do zamontowania w górnej części urządzenia.

Bemar jest bardzo łatwy do utrzymania w czystości. Wystarczy lekko go przetrzeć wilgotną ściereczką.

NAJWAŻNIEJSZE ZALETY HUPFER THERMA DRY

  • atrakcyjna prezentacja potraw
  • błyskawiczny czas nagrzewania
  • precyzyjna regulacja i utrzymywanie temperatury
  • energooszczędność – aż do 63% mniejszy pobór prądu!*
  • brak potrzeby odprowadzania dopływu i odpływu wody
  • brak pary
  • szybsza i wydajniejsza praca
  • ergonomia pracy – łatwy załadunek
  • bezpieczeństwo użytkowania
  • zasilanie 230V
  • łatwość czyszczenia

W zależności od potrzeb klientów, stacja robocza Hupfer może składać się z modułów, zawierających od 1 do 5 komór!

ZASTOSOWANIE BEMARÓW HUPFER

Urządzenie idealnie sprawdzi się w kantynie pracowniczej, stołówce studenckiej lub szkolnej, w szpitalu, w firmie cateringowej, w hotelu, na sali bankietowej czy podczas wesela.

Opcjonalnie urządzenie może być zamontowane na szafce jezdnej, dzięki czemu stanie się mobilne i łatwo będzie ustawić je w restauracyjnym ogródku czy w miejscu wydarzenia masowego np. podczas meczu, koncertu, targów czy konferencji.

Bemar Hupfer to inwestycja, która szybko się zwraca. Przekonaj się sam!

Skontaktuj się ze specjalistami z Gastro-Economy i dowiedz się więcej na temat urządzeń oraz możliwości ich zakupu.

tel: +48 12 260 26 40, +48 512 564 400
email: biuro@gastroeconomy.pl

*w porównaniu do Bemara ze standardowym elementem grzejnym i mocą przyłączeniową 700 W

POBIERZ PREZENTACJĘ (pptx) >>
POBIERZ PREZENTACJĘ 2 (PDF) >>