Od lat zmieniamy
polską gastronomię
Gastro-Economy to potencjał ludzki z ponad 20-letnim doświadczeniem w projektowaniu, wyposażaniu i serwisowaniu profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego. Firma pomaga inwestorom prowadzącym i otwierającym duża i małą gastronomie. Nasze wsparcie oferujemy zarówno zakładom przetwórstwa żywienia, jak i całemu sektorowi HoReCa w Polsce i za granicami naszego kraju. Bez względu na to, czy zamierzasz otworzyć hotel, restaurację, kantynę pracowniczą, kawiarnie czy punkty małej gastronomii – nasze doświadczenie jest gwarancją twojego sukcesu. Nasz profesjonalizm, zaangażowanie oraz niespotykane na polskim rynku doświadczenie w projektowaniu, wyposażaniu, szkoleniu i serwisowaniu obiektów gastronomicznych daje gwarancje wyboru najlepiej dobranego wyposażenia pod względem ceny i jakości dla Twojej gastronomii. Posiadamy rozbudowany zespół serwisowy który działa na terenie całego kraju, dlatego skutecznie opiekujemy się sprzętem zarówno w okresie gwarancji jak i po niej.
Gastronomia na najwyższym poziomie
Gwarancja
najwyższej jakości
Zawsze staramy się oferować najwyższą jakość zarówno w postaci towarów, jak i usług. Dlatego też od początku działalności współpracujemy z takimi firmami jak MKN czy też Meiko, zawsze dostarczamy sprzęt wysokiej jakości, pozwalający na sprawne funkcjonowanie każdego rodzaju placówki gastronomicznej. Proponujemy naszym klientom wyselekcjonowane oraz sprawdzone urządzenia największych krajowych i zagranicznych producentów oraz dostawców.
Obszary naszej działalności
Skupiamy się na swoich podstawowych zadaniach, które dają Państwu wsparcie przy realizacji inwestycji:
- analiza i optymalizacja nakładów inwestycyjnych
- doradztwo w zakresie doboru urządzeń i sprzętu kuchennego na etapie wstępnym inwestycji
- wdrażanie i opracowywanie dokumentacji dobrych praktyk higienicznych (GHP) i dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) oraz systemu HACCP
- opracowanie i wykonanie koncepcji i projektów
- technologicznych z uwzględnieniem wszelkich norm i wymogów (BHP, PIP i SANEPID)
- projekty przyłączy medialnych - ścisłe określenie miejsca oraz wymagań stawianych punktom przyłączy wodnych, elektrycznych i gazowych.
- sprzedaż urządzeń gastronomicznych, mebli technologicznych, akcesoriów kuchennych.
- montaż i serwis gwarancyjny i pogwarancyjny zakupionego w naszej firmie sprzętu.
- baza serwisowa - 32 punkty serwisowe w Polsce.
- szkolenia przed sprzedażowe oraz po sprzedażowe dla personelu kuchennego w zakresie obsługi urządzeń.
- pokazy prowadzone przez zawodowych kucharzy prezentujących, możliwości innowacyjnych urządzeń gastronomicznych.