FAST FOOD
Każdy lokal, który polega na maksymalnie krótkim czasie serwowania dań, przy zachowaniu ich najważniejszych walorów, potrzebuje specjalistycznego sprzętu, który to umożliwi. Profesjonalny fast food posiada frytownice, patelnie, gofrownice, naleśnikarki, różnego rodzaju opiekacze i wiele więcej.
NAJWYŻSZEJ KLASY FRYTOWNICE
Ekspertem w dziedzinie przygotowania najlepszych, chrupiących i puszystych frytek jest marka Fri Fri. W jej ofercie znajduje się szeroka gama urządzeń wolnostojących i do zabudowy, o rozmaitych rozmiarach i rozbudowanych funkcjach. Smażenie frytek odbywa się przy minimalnej ilości oleju, nawet gdy frytownica pracuje na pełnej mocy.
PIECE I STOŁY DO PIZZY
Do dań typu fast food zaliczamy także pizzę. Do jej wypieku niezbędny jest profesjonalny piec taki tak Pizza Master RM Gastro. Przygotowanie ciasta oraz składników wymaga stołu z szerokim, stalowym lub granitowym odpowiednim blatem oraz miejscem na pojemniki ze składnikami.
ROŻNA DO KURCZAKÓW I GRILLE
Soczyste kurczaki ze złocistą skórką przygotujesz za pomocą urządzeń Ubert. Niektóre z nich łączą w sobie 2 układy: rożen, gdzie pieką się kurczaki oraz witrynę ekspozycyjną na gotowe dania. Warte uwagi są także liczne grille, płyty grillowe i ceramiczna oraz inne urządzenia front cooking do przygotowywania potraw przed oczami klientów.
Do błyskawicznego przygotowania pysznych kanapek typu panini użyj specjalnego grilla SpeeDelight Electrolux Professional.
EKSPOZYCYJNE WITRYNE GRZEWCZE
Gotowe, gorące dania i napoje przechowasz w otwartej witrynie grzewczej Caleo Ideal Ake lub Flexeserve Zone, która utrzyma ich ciepło i będzie atrakcyjnie prezentować je klientom. Zamknięte witryny grzewcze Flexeserve Hub idealnie sprawdzą się w pizzerii, restauracji typu fast food, barze, kawiarni czy w firmie cateringowej.
Post a Comment