CIĄGI WYDAWCZE

Ciągi wydawcze to odpowiednio dobrana kombinacja stanowisk neutralnych, urządzeń chłodniczych i grzewczych oraz nadstawek zapewniająca szybkie i sprawne wydawanie dużej ilości posiłków, gwarantująca przechowywanie potraw we właściwej temperaturze jak i atrakcyjną prezentację dań.

Gastro-Economy wyposaży Twój lokal w odpowiednie, trwałe, estetyczne i wysoce funkcjonalne ciągi wydawcze wyprodukowane przez renomowane firmy Dora Metal oraz Komat.

CIĄGI WYDAWCZE DORA METAL

Oskar, Eryk i Fryderyk to trzy nowoczesne linie ciągów wydawczych producenta, dostosowane do różnego rodzaju placówek.

  • OSKAR – dla mniejszych lokali gastronomicznych najlepsze są lekkie meble otwarte wbudowane w podstawę szkieletową wykonaną z profili o przekroju 40×40 mm. Zawiera stoły i witryny chłodnicze, lady sałatkowe, płyty grzewcze i chłodnicze, bemary, podgrzewane szafki, półki i regały, czy wannę do ekspozycji w lodzie.
  • ERIK – linia zaprojektowania dla większych obiektów, z dużym natężeniem ruchu i wymagająca lepszej wytrzymałości elementów. Technologia Easy Montage pozwala na bardzo łatwe połączenie. Funkcjonalne i estetyczne komponenty zapewniają sprawną obsługę oraz atrakcyjną ekspozycję ciepłych i zimnych dań i napojów.
  • FRYDERYK – najbardziej rozbudowana i wszechstronna linia wyposażenia. Zawiera szeroką gamę urządzeń grzewczych, chłodniczych oraz neutralnych. W pełni dopasowana do potrzeb klientów. Znajdują się w niej niedostępne wcześniej na polskim rynku witryny i wanny chłodnicze, czy energooszczędne bemary powietrzne z nadmuchem gorącego powietrza.

CIĄGI WYDAWCZE KOMAT

Firma Komat oferuje cztery warianty wykonania ciągów. Różniące się one między sobą rozwiązaniami konstrukcyjnymi dostosowanymi standardem do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Modułowy system montażu zapewnia pełną swobodę doboru urządzeń i dodatkowych elementów składowych ciągu.

  • SILVER – KL1 – ekonomiczna linia, która charakteryzuje się prostą konstrukcją. Tworzą ją stanowiska szkieletowe otwarte z półką dolną,
    zaś urządzenia zamontowane są w ciągu w postaci elementów do zabudowy wpuszczanych w blat.
  • GOLD – KL2 – linia o konstrukcji szafkowej, polecana szczególnie polecana klientom planującym zakup ciągu z blatem z innego materiału. Urządzenia w postaci elementów do zabudowy wpuszczanych w blat idealnie komponują się z wszystkimi rodzajami granitu i corianu.
  • PLATINUM – KL3 – linia na bazie stanowisk szafkowych zbudowanych w całości ze stali nierdzewnej. Adresowana jest do najbardziej wymagających klientów, ceniących wysoki poziom wykonania i perfekcję w dopracowaniu szczegółów.
  • MOBIL – KL4 – to układ samodzielnych stanowisk jezdnych. Tworzą ją elementy szafkowe, a urządzenia zamontowane są w ciągu w postaci elementów do zabudowy wpuszczanych w blat. Linia ta idealnie nadaje się do cateringu i w miejsca, gdzie sala restauracyjna musi spełniać w ciągu dnia kilka funkcji.

Post a Comment